Sv: Re: Så jävla nöjd, Clarion component…

Forum Övrigt Off Topic Så nöjd, Clarion component… Sv: Re: Så jävla nöjd, Clarion component…

#155370
hotrodder
Deltagare
kg70 wrote:
Läckert! Ska detta hamna i EMSen?

K-G

Jepp!

Rodder76 wrote:
Grattis till fyndet. Minst sagt gruvlig häftig apparat…. men grymast vore om man kunde lösa in så man kan koppla sin Mp3/Ipod till anläggningen.

Hmmm Mp3/Ipod är egentligen helt ointressant med tanke på ljudkopression osv. men visst ere behändigt med mycket musik på endast en skiva, usb eller vad du nu har för hårdvara. Fast det är rätt konstigt egentligen, många lägger tiotusentals spänn på bra högtalare, steg och headunits i sina bilar. Åsså kör man med hembrända skivor som i sämsta fall är rippade från analoga källor. Som sedan är upplagda på nätet i Mp3 format som folk sedan laddar hem. Tom. radiokanalerna låter skit idag när man eq´ar sönder redan taskit digitalt komprimerade ljudspår.
Men ok! Du kan trösta dej med att på hyllan finns det redan en Alpine cd-växlare som även tar Mp3 skivor (jag är inte helt stenålder) Växlaren stoppar man i skuffen Manöverenheten lite större än ett kreditkort hamnar i handskfacket och den kopplas i på antennsladden til Clarion tunern. Man ställer in rätt frekvens och sim-sala-bim… Så kan jag lira både moderna cd´s och brända Mp3´s på en gammal retro Clarion component som spöar betydligt dyrare anläggningar än idag.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng