Sv: Re: Så less på hur det blivit

Forum Övrigt Allmänt Så less på hur det blivit Sv: Re: Så less på hur det blivit

#168865
henric
Deltagare

Då Julle ”hänger ut mig” i sitt inlägg passar jag på att skriva nån rad, inte till Julle kanske främst utan till er andra.
Något som ofta återkommer här på forumet är att ”vi” aldrig tar tag i problem. Det står ju alla fritt att tänka så men jag tycker det är lite orättvist mot alla som faktiskt lägger ner timtals av gratis arbete på klubben. Det görs väldigt väldigt mycket, den som påstår annat har faktiskt fel.
Att det varit problem med ordförandeposten i klubben i bra många år är ingen hemlighet och det har haft betydelse och det är självklart nåt som sätter sina spår i styrelsearbetet och inte nåt vi bara skyller saker på. Det senaste året har det dock fungerat ganska bra på den fronten och vi får väl hoppas att ordförandefrågan får en bra lösning framgent.
Jag har suttit i styrelsen i ett år och hela det året har allt styrelsearbete ägnats åt att lösa problem, stora som små, det är ju det som styrelsearbete går ut på (i alla fall i de styrelser jag arbetat i).
Bland dom lite tyngre sakerna som medlemmarna faktiskt inte har en aning om är det ganska stora jobb det inneburit då Mats slutade som kassör efter 20 år. Nån gång i somras hittades en ny kassör och naturligtvis tar det tid för honom att sätta sig in i arbetet. Styrelsen har alltså fler saker att ta tag i än de som finns på hemsidan. De flesta medlemmar brukar inte bry sig om styrelsearbetet utan det är då man blir direkt drabbad man reagerar, såsom vissa gör har på forumet, det är ju naturligt.En annan stor grej för ett/två år sen som drabbade medlemmarna var reservdelsbiten som tagit en lång tid att lösa efter Rolfs bortgång. Nu verkar det flyta på ganska bra tycker jag, men det gör det bara pga. att många lagt ner väldigt mycket tid på att lösa det prolemet. Så problem löses faktiskt och alla sitter inte med armarna i kors som det påskines ibland här på forumet.
Om nån är nyfiken på hur klubbens inre arbete fungerar så är det bara att fråga. Årsmötet är ett utmärkt tillfälle, då går vi ju igenom det år som gått.

MVH
Henric Tungström
Vice ordförande Svenska Saabklubben

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng