Sv: Re: Saab 9-2

Forum Övrigt Allmänt Saab 9-2 Sv: Re: Saab 9-2

#83087
anonymous
Deltagare

Som tidigare nämnts i tråden var väl 600:an ingen direkt hit , medan 9000 blev väl mottagen…
Har haft 9000, mycket nöjd med den… Men såvitt jag kan komma ihåg var det väl (nästan) enbart emblem byte på 600:an medan 9000 har fler ”egna” delar jämfört med kusinbilarna?
Kompisen tror att SAAB nu skjutit sig i foten i o med 92x… Jag för min del hoppas ju att det ska gå som med 600:an då… att den finns och inte direkt gör nån skillnad i det stora hela.
Vore ju kanonkul om de hade råd att utveckla o bygga en ”svensk” bil enbart i Sverige…
(Jag jobbade inom telekom förut… avknoppning från Ericsson som blev köpt av ett amerikanskt företag som blev köpt av ett annat US företag som sålde till ett tredje US företag som lade ned oss… För att det gick dåligt internationellt. Det vore INTE roligt om GM resonerar liknande angående SAAB.)
Så vi får väl hoppas att 92x säljer som tusan i staterna… så att GM fortsätter betala Thn…
med dess udda lösningar och så.

((Har nyss skaffat ett vinterskott att ha till jobbet. Var inne på typ polo e dyl skitbil som drar lite bränsle… Men det blev en 900 -88 istället.
Jag har barn o så nu… kollade säkerhetsaspekten på folksams hemsida… 900 79 – 92 är 15% bättre än medelbilen.
Alla äldre små jäklar är 30% sämre…))

Fortsätt älska SAAB

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng