Sv: Re: Saab 9-5 SE 2.3T 2001: Bamsan

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 9-5 SE 2.3T 2001: Bamsan Sv: Re: Saab 9-5 SE 2.3T 2001: Bamsan

#156154
Janne Hagnell
Moderator

Bamsan har stått och sovit i tre månader men hoppade snällt igång förra helgen när det var dags för Bollen att gå i vinteride. Eller ja, snällt och snällt, batteriet var tomt, men lite låneström var allt som behövdes.
Det första jag noterade var att SID:en meddelade dags för service. Så idag blev det byte av olja och filter samt bränslefilter. Det var det senare som i vanlig ordning stod för strulet: Banjokopplingar som har suttit i ett läge på undersidan en bil i bra många år vill inte gärna bli täta igen… :bh Men efter lite micklande fram och åter med olika kopparbrickor slutade droppandet. :wrench Fastsättningsklämman hade dessutom ingått i total symbios med sin fastsättningsskruv, så det fick bli slakt av den och ny, hemkörd klämma. :wrench :race

96 V4 1975 ”Bollen”
96 V4 1979 ”Sköldpaddan” (fast eg dotterns)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng