Sv: Re: Saab 90 `85

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 90 `85 Sv: Re: Saab 90 `85

#202036
morsole
Deltagare

@Andreas Hermansson wrote:

Hejsan!
Har ju som bekant sökt en annan bruks/entusiastbil här på forumet. Hade ju tänkt mig en 99cc eller en 900 som var skattefri eftersom att det blir väldigt lite mil.
Jag kom över denna bil då en som jag både hjälpt köpa bilen för 9 år sedan och även underhållit slutat köra. Skicket är väl att beskriva som bruksskick med 133xx mil averkade. Bilen är jättetråkig att köra/gasa med om man jämför med mina 99or :sad. Men får duga. Lägger upp projektet här för att både dela med mig och få tips. Bilder kommer…

OM du vill ha lite piggare bil, så får du antingen etanolkonvertera, på med lite grövre blås, och då har du en väldigt pigg bil. Du kan ju även byte underdel till en 2.1’a, går om du borrar hål till kedjespännaren bara, men det enklaste är att byta bränsle; fy vilken skillnad det blir! Slipa nålen bara!

Mvh Johannes

Bor i Sjöbo, bra på gamla bromsar bl a!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng