Sv: Re: Saab 900 T16 Cab -91

#182967
svart_cab
Deltagare

Fraktbåten lossad och bilarna förtullade. Gött att vara på Svensk mark igen 😛

Det har varit och är forfarande mkt intensivt jobbmässigt, därav den låga aktiviteten här, senaste halvåret.

Men jag han med att göra det mesta jag planerade med bilen i USA. Sänkfjädrar + nya dämapare, ny sufflett, uppgraderat tändsystem. Fick också tag på lite tillbehör som tex nya golvmattor, hårda cabbskyddet och en begagnad fast golvmatta.

Är nu i Lund, men det lutar åt boende i Malmö senare.
Planeringen framöver är att byta avgassytem, har ej bestämt mig för ngt än, men det som sitter börjar bli dåligt. Mattan ska bytas och jag vill gärna hitta 16″ fälgar som inte är treekrade, vilket gör det lite svårare (jag har inget emot treekrade, men frun 🙄 har oväntat starka åsikter om dessa :evil:). Sen vill jag se över och uppgradera bromsar och kanske kan det bli aktuellt med lite effektökning av ngt slag 🙂

Skulle vara mkt tacksam om det finns några Malmö/Lunda-bor som kan tipsa om bra oberoende Saab-mek i området. Jag vet att ni gör allt själva, så det kanske kan vara svårt att svara på ;). Eller om det finns någon bra gör_det_själv station. Själv har jag varken tid eller plats just nu.

Tips om en garageplats i närheten tas också tacksamt emot!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng