Sv: Re: Saab 900 T16 LUX-84

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 900 T16 LUX-84 Sv: Re: Saab 900 T16 LUX-84

#166830
turbocab
Deltagare

Ja det är ingen dålig vagn vi hittat. Skulle köpt den själv egentligen, men hon som bestämmer där hemma fick kortslutning fullständigt och så var det bara lägga ner. Sen ringde Karl och vi snackade ihop oss, vips så ägde vi bilen tillsammans. En bra lösning, och det är kul att mecka ihop.

Listan du hade Karl var väl ungefär det. Möjligen att lite lyktglas för blinkers skall till också. Inte för att det behövs egentligen, utan mest för att det finns att få tag på. Hur länge till liksom? Kanske vi (jag…) investerar i lite nya lyktor bak för att få maximal finish, det gör så mkt. Hittar vi några balla fälgar så är det väl inte omöjligt vi köper nåt, men hyfsat låg budget skall det väl vara. Jag har ju 4x og900 till att underhålla.

Visst finns det og900 som gått mer än denna, absolut. Men majoriteten av dom är inte i närheten i skick, och det är lite kul med en omeckad T16 som gått så långt, med original Turbo! Det beror troligen på förra ägaren. Vi fick intrycket av att bilen inte gått särskilt hårt, nånsin… Kanske det även har att göra med den gamla Turbons grymt sega respons. Under 3500 rpm går den på vakum helt och hållet. Segt…. Men det sparar ju grejorna vid vanlig körning. När man laddar på så trycker det på fint däremot!

Nån som har en Kromgrill för Trubbnos till salu? Hyfsat skick i alla fall vill vi ha. PM!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng