Sv: Re: Saab 900 turbo 16 S, 1992.

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 900 turbo 16 S, 1992. Sv: Re: Saab 900 turbo 16 S, 1992.

#184471
esak
Deltagare

Dagen jag aldrig trodde skulle komma är nu här. Bilen såld. Vafan tänkte jag med?!

Nåväl, jag hade mina skäl. Främst, i stort sett enbart, berodde försäljningen på ett allt större behov av en mer bruksig bil. Eller åtminstone en bil man kan köra utan att ha halvdåligt samvete varje gång man kör den i regn, eller korta sträckor till jobbet. Nu blir inte nästa kärra nån dussingolf heller precis, men ändå mer… ”vanlig”. Har faktiskt även köpt en Saab 96, 64 som jag lägger en del tid och pengar på just nu, på tal om bruksbil…
😯
Nya ägaren bor på Sveriges västkust (var annars?) och får ge sig själv till känna om han önskar det. Jag tror och hoppas att den hamnat i goda händer och den lär synas till på träffarna även framöver.

Nu lär jag inte besöka forumet lika ofta (jodå, jag är en passiv forummedlem) men intresset för og900 består ändå. Tack till alla som bidrar med kunskap, tips och råd.

Tråd kan låsas/stängas.

Mvh Isak.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng