Sv: Re: Saab 9000 Talladega -90

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 9000 Talladega -90 Sv: Re: Saab 9000 Talladega -90

#148901
rodder76
Deltagare

Nice.

Jag ursäktar att jag inte haft så bra koll på din projekttråd som jag borde haft, så därför måste jag ställa lite ledande frågor.
Har du kollat upp ordentligt hur bilen ser ut undertill?
Domkraftsfästena fram brukar ha en förmåga att vika upp golvet när falsrosten mot tröskeln är tillräckligt murken. Behöver tyvärr inte se så illa ut för ögat, och helt plötsligt har man en väldigt högt golv i bilen.
Framför domkraftsfästena finns det en skarv, skulle tro att det är nederdel torpedplåt som möter första biten av golvet. Den delen brukar inte vara vacker om man drar bort kitet.
Eftersom du redan lagat skärmkanterna bak så antar jag att du kollat plåten bakåt, men det kanske klarar sig bättre på en Talladega än på bilar med de felbyggda stänkskydden som samlar upp skiten…..

När jag nu senast höll på med ”min” 9000 så upptäckte jag även att fjädertornet inte var så vackert. Inget som syns och för min del ingen fara med det än, men det kommer en dag….
Det fanns även kittade skarvar i främre hjulhuset som man uppenbarligen bör se över innan man har massor rostjobb… Jag tog mina i rättan tid.

Lycka till// David

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng