Sv: Re: SAAB 92 -56 (In i garaget och fixas)

Forum Övrigt Projekt / Min bil SAAB 92 -56 (In i garaget och fixas) Sv: Re: SAAB 92 -56 (In i garaget och fixas)

#111833
chakka
Deltagare

6″-fälgarna blev ju bara för läckra. Att kränga 185:or på 4,5″-fälgar som jag gjort är väl inte att betrakta som alldeles optimalt. Dessutom får man ju leva med det ganska fula ”nya” utseendet på fälgcentrum. Om du planerar att tillverka fler set är jag absolut intresserad också.

Om inte, verkar ju inte jobbet vara mer komplicerat (dyrare) än att en klant som jag skulle ha råd att lämna bort det till någon lokal firma. Men då har jag förstås ett par frågor:

1: Är spårvidden samma som med orginalfälgarna, eller har du flyttat fälgcentrum utåt eller inåt något i förhållande till fälgbanans centrumlinje?

2: Passar alla 9-5-fälgbanor eller är det någon särskild årsmodell/tillverkare/tillverkningsnummer man ska leta efter?

Sen höll jag på att gå i taket en gång till när jag såg att du lyckats hittat WW-däck i rätt dimension, men en närmare inspektion visade att det var lösa sidor som låg ovanpå däckstraven. Nåja, man kan inte få allt och lösa sidor är ju också rätt snyggt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng