Sv: Re: Saab 92 husbil. Igen.

Forum Modellspecifika forum 92/93 Saab 92 husbil. Igen. Sv: Re: Saab 92 husbil. Igen.

#106921
cljo
Deltagare

Ni bad om det…

Kul att den här eländesgrunkan drar igång lite tankar. Själv hade jag sådär 1200 i puls och mina minnesbilder av mötet med detta skogsväsen är högst fragmentariska. Och som vanligt när man plåtar gamla bilar slår ryggmärgen till och man försöker framställa objektet i en sådan fördelaktig dager som möjligt.

Det gick väl sådär denna gång.

Om jag ändå drar mig till minnes och jag spekulerar lite här så tror jag nog att det är möjligt att få enheten på hjul. Den står säkert uppallad på några stenblock eller så. Hjulen ligger i bilen.

Lite spännband runt och en muskulös traktor så…

Själva bärgningen är nog det enklaste i sammanhanget, men visst är det lite kittlande Wasastämning här!

Behöver ni fler goda argument kommer jag vara på plats på festivalen i Trollhättan med skogsmulles betydligt spänstigare lillebror. Seriösa husbilssnackare får självklart kaffe i soffgruppen och om allt har gått enligt planerna sitter nya småblommiga tapeter på plats.

Bara en sån sak. Att man då och då kan tapetsera om bilen!

Mvh

Claes Johansson

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng