Sv: Re: Saab 92 husbil. Igen.

Forum Modellspecifika forum 92/93 Saab 92 husbil. Igen. Sv: Re: Saab 92 husbil. Igen.

#107005
kaparn
Deltagare

Hotrodder kan du återkomma till mig ang. bilder som jag vill skicka till dig? Jag hittar ingen mailadress.

Jag var ute igen idag och tittade och tog lite bilder. Bottenplattan verkar vara dimensionerad för atomvapenkrig och ser helt intakt ut.
Jag knackade med knogarna där jag kom åt och fick känslan av tremillisplåt, golvet ligger på en ram av balkjärn, ovanpå det ligger ett golv av finkorugerad plåt som ser helt intakt ut. Jag gick runt inne i hela bilen och stampade allt jag orkade och fick betonggolvskänsla överallt.
Innerskärmarna är nog i lite tunnare plåt typ 1mm men inte en rostblåsa en gång, kanske underredet kan vara målat med blymönja eftersom det är så opåverkat av rost.
den enda rost jag såg var lite ytrost på rambalkarna.

Bästa vägen ut ur hygget är nog att dra den rakt fram, jag hittade en gammal timmerväg där som blivit igenväxt. trots det så kommer det att behövas ramper för att få den över vissa stubbar och stenar som ligger i vägen.

Jag pratade även med sommargästen som bor närmast och mycket riktigt så har han gjort ansträngningar för att få bort bilen därifrån, han blev mycket glad när jag sa att vi skulle försöka ta hand om den.

Han sa även att det bara var fem år sedan bilen var orörd, sedan var någon där och bröt upp dörren och stal kylskåpet bla. sedan vispade skördaren till den när dom avverkade där och det är därför bakpartiet är trasigt. Därefter har det gått fort, dom rutor och delar som ramlat ur är dock hopsamlade i en hög inne i bilen.

Jag har inte lyckats få tag i markägaren än.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng