Sv: Re: Saab 92 husbil. Igen.

Forum Modellspecifika forum 92/93 Saab 92 husbil. Igen. Sv: Re: Saab 92 husbil. Igen.

#107258
kaparn
Deltagare

Jag har fått tag på markägaren.

Jag har bra och dåliga nyheter.

Dom dåliga är att husbilen står där den står av en orsak. Orsaken är att det råder byggnadsförbud där bilen står och därför har markägaren tagit av hjulen pallat upp den på stenar och lämnat den där för att den efter ett antal år står där av så kallad ”hävd” och behöver då inget byggnadslov.

Bilen kan alltså inte flyttas förrän han har något att ställa där istället. Finns det någon som känner till var man kan få tag i en billig och bra friggebod?
Markägaren står för kostnaderna för friggisen men bilen får/kan alltså inte flyttas innan det finns en liten stuga att ställa i dess ställe.

Dom goda nyheterna är att vi fått en husbil och vi har markägarens tillåtelse att ställa den på hjul så att bottenplattan går att besikta bättre. Vi får även försöka hindra förfallet genom att lägga presenningar över den.

Jag föreslår ett möte med berörda och intresserade där vi åker upp till platsen där den står, gör en besiktning och kommer överens om vad som skall göras.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng