Sv: Re: Saab 92 husbil. Igen.

Forum Modellspecifika forum 92/93 Saab 92 husbil. Igen. Sv: Re: Saab 92 husbil. Igen.

#107267
janneh
Deltagare
J.Leklem wrote:
Har följt husbils historian och ställer upp med lastbil och maskintrailer samt uppställning i lagerlokal. Den är för unik för att förstöras i Dalaskogarna. Ni som diskuterat detta tex Östersundaren från Mooserodders ta kontakt med mig samt du som bor i närheten av husbilen. Finansiering och renovering får vi ta när den lämnat platsen eller….

SUPER!!! :applause: :applause: :applause:
Jag håller med om att vi kan ta det där med renovering och finansiering sedan (lätt för mig att säga som inte ställer upp med lokalen men i alla fall…). Har ännu inget besked från ordföranden och styrelsen hur de ställer sig till detta men återkommer när jag har något att berätta.
Något som ordföranden påpekade för mig är att man i all entusiasm inte får glömma ägaraspekten. Eftersom bilen aldrig varit reggad och stått i skogen i X antal år så antar jag att markägaren är ägare, om inte annat enligt förverkanderätten. Så, med risk för att bli tjatig, det som behövs mest akut är kontakt med och OK från markägaren.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng