Sv: Re: Saab 93b -59

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 93b -59 Sv: Re: Saab 93b -59

#49934
fulltpafemman
Deltagare

Tjaha, jag hugger i direkt här med en liten uppdatering om vad som händer just nu. För tillfället är det mest två delar som bearbetas. Två ganska viktiga delar nämligen motor och bromsar. På motorsidan så har alla vattenslangar bytts och fått nya klämmor. Nya bränsleslangar under huven med extra bränslefilter. En ny rem har också kostats på så paketet kan dra sig runt.

Med bromsarna så tror jag fram ser bra ut och även höger bak. Vänster bak insåg jag snart att det var helt tomt i trumman på så det borde ändras på. Jag tillhör en generation som mest sett bromstrummor på bild i böcker och i svartvita gamla filmer så det ska bli mycket kul att få lära sig hur det sitter ihop och fungerar 😉
Efter att ha monterat de sista slangarna idag så tror jag att det håller tätt överallt utom där det skulle suttit en avtappningskran längst ner. Där satt nämligen inget alls. Lite snopet när det började kissa ut vatten. Frågan är vad det är för sak som ska sitta där. Tar gärna emot tips från bättre vetande. Skulle någon orka fota på sin egen bil och visa så vore det guld!

MVH Fulltpåfemman :TY

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng