Svar till: Saab 95 -60 (Ultimata banbilen)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -60 (Ultimata banbilen) Svar till: Saab 95 -60 (Ultimata banbilen)

#42292
kortnos
Deltagare

I helgen så byggde jag klart bakre fästet

Började med fästpunkterna mot lådan
1aa

Svetsa en liten platta på hjälpramen där kudden skulle sitta
2aa

Ditt med kudden och svetsa ihop fästet
3aa

Sen när det bakre fästet var klart så var jag tvungen att lyfta ur lådan för få lös fästet, rev bort ställningen som lådan hängt i. Helsvetsa bakre fästet innan jag stoppade tillbaka lådan, var nervös att lådan inte skulle passa riktigt, att nått skulle ha slagit sig i svetsningen, men den passade som en hand i en hanske, till och med polarn blev imponeras att det bara passa rakt på
4aa

Se så fint det blev
5aa

Tog fram vattpasset och kollade om lådan hade slitit sig från inställningen jag hade gjort med ställningen. vattpasset visade att lådan är spikrak både i körriktningen och bredd (helt otroligt perfekt rakt var det med)och lådan var fortfarnade centrerad i motorutrymmet

Lite knepigt att man håller på trixa för få i in lådan nästan i ett år fram och tillbaka, gör en ställning som den blir hängande i ett halv år och så gör man klart alla tre fästen på en vecka!

Nu skall fästerna helsvetsas.

Få se den dagen jag trycker ned en motor över lådan om jag åker på göra om främre fästerna och sätter dem direckt i motorn, men det får vi se när jag kommer över en 16 ventils motor att pressa på över lådan …Ingen som har en som ligger och skräpar i närområdet Sundsvall?

Bilagor:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng