Sv: Re: Saab 95 -60 (Ultimata banbilen)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -60 (Ultimata banbilen) Sv: Re: Saab 95 -60 (Ultimata banbilen)

#175230
kortnos
Deltagare

Pågrund av bilen nuvarnade bosättning har det varit omöjligt att svetsa nått i vinter, men jag har inte legat på latsida, har fintänkt en del samt svetsat lite på den där donator 900 som istället räddades.

Var i väg till Vadsten i helgen och skaffade lite nya ting till bilen. Tackar Roswall du är en ängel =)


En t16 turbo spis med hela kabelhärva hela vägen bak till tanken. Som förhoppningsvis hittar in i bilen innan snön faller och åter igen sätter mitt projekt på lite vila (om jag inte hittar nått garage där man kan svetsa i alltså)


Kan själv =)

Förutom allt kringbråte jag behöver för nya spisen kapade även ur en avgastunnel till en og900 med

Varför gjorde jag så? jo glad att du frågade

Eftersom jag kommer åka omkring med golvkrycka, samt använda og900 bromsystem är det lika bra att ta hela skiten så får jag med alla fästen. Plus att jag nu har möjlighet att göra en avgastunnel och lösa problemet med var jag drar avgasen min. Jag måste fintänka på hur jag får plats med båda fötterna och att alla pedaler får plats, kommer få skjuta det stående pedalstället så lång det går åt vänster, kanske nagga lite på hjulhuset, då bilen har större spårvidd än original och kanske, kanske jag kan ta nån cm där för kunna få plats med vänster fot, men jag får klura lite på om detta är en god ide

Fortsättning följer…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng