Sv: Re: Saab 95 ombyggd till släpvagn

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Saab 95 ombyggd till släpvagn Sv: Re: Saab 95 ombyggd till släpvagn

#129541
brandchefen
Deltagare

Lollo har rätt i att dom kom ifrån Sunnemo. Namnet Sunnemo-Quintetten tyder på det. Dom kunde lika gärna heta Sundströms kvartetten med Inge Henriksson då fyra av dom hette Sundström med förnamnen Sven-Erik, Gunnar, Sigvard och Ebbe. Lollo eller någon annan : Ni känner inte till dom för i så fall kan ni ju fråga dom om släpet. Killarna var religiösa och tillhörde Svenska Missionsförbundet.
Slutligen kunde man om man så önskade, beställa ytterligare ett ex. genom att skriva till Sunnemo-Quintetten, Box 555, Sunnemo. Men chansen är nog rätt liten att ni får något nu.
Bilen är , tror jag en tidig 95:a , jag kan inte se någon osthyvel och den är något modifierad, inget tanklock och dess öppning, extra bilnkers ovanför orginalen och stora triangulära reflexer på stötfångaren.
Mvh Ulf

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng