Sv: Re: SAAB 95 TT

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT SAAB 95 TT Sv: Re: SAAB 95 TT

#111896
Dicst
Deltagare

Hallå ja!

Det finns flera vxllådskunniga/renoverare här på forumet som säkert kan lämna vettiga priser på att fixa en låda. Fuling tex. Priset varierar nog alltifrån att bara byta olja till att byta alla lager i lådan. Annars är det ju lätt att byta låda om du hittar en annan billigt. Standard V4 funkar ju fint att montera en TT 4vxl sprängkåpa på.

Långnos TT är trevliga tycker jag, lättmekad med gott om plats både i motorrum och lastutrymme. Inte allt för många kvar av dem. Svårt att säga ett pris efter som skicket är okänt, men är den klar att lacka så är det ju bara den enkla biten kvar 🙂 Är det mycket småprylar som måste bytas och lagas så drar ju kostnaden iväg fort. Därför är det ju bra om den är så komplett och ”hel och ren” som möjligt.

Måste du diskutera pris direkt på plats, eller kan du be att få återkomma när du ”kollat upp vad det kostar att fixa det som saknas och är trasigt”? Då kan du ju lägga upp bilder som det går att kolla på.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng