Sv: Re: Saab 95 V4 som bruksbil??

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Saab 95 V4 som bruksbil?? Sv: Re: Saab 95 V4 som bruksbil??

#151075
William
Deltagare

Ă€r alltid ett lotteri med bilar 😛 V4ornas fördel Ă€r vĂ€l att de Ă€r ganska Ă€rliga med felen och i grunden Ă€r det bra bruksbilar. men nu sĂ„hĂ€r 30+ Ă„r senare fĂ„r man ju vara beredd pĂ„ att byta nĂ„n packning hĂ€r och dĂ€r och andra delar som inte vill vara med lĂ€ngre.

min egen erfarenhet frĂ„n min V4 Ă€r att den sĂ€llan sviker, men kan behöva lite underhĂ„ll under Ă„ret Ă€ndĂ„. sĂ„ ett garage Ă€r bra som man kan pilla med lite löpande underhĂ„ll pĂ„ helgerna. man kan ju visserligen bara tuta och köra och lĂ„ta den förfalla, men hur bra samvete ger det. 😉

PS delar har inte varit nÄt problem hittils, soppapump och generator har jag hittat nytt liksom servicedelar och vanliga slitdelar. andra saker, Àven karossdelar, har jag hittat i bra skick genom köpesdelen hÀr pÄ forumet eller lokala skroten för nÄn smÄgrej.

hur mĂ„nga hĂ€r inne har utbildning för sin svets? 😉
min V4 var min utbildning och anledning för svetsköp. men det sĂ€gs finnas sĂ„nna utan rost att köpa om man hellre vill det 😛

Genom att fortsÀtta anvÀnda denna webbplats godkÀnner du anvÀndandet av kakor. mer information

Dina kakinstÀllningar för denna webbplats Àr satt till "tillÄt kakor" för att ge dig den bÀsta upplevelsen. Om du fortsÀtter anvÀnda webbplatsen utan att Àndra dina instÀllningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan sÄ samtycker du till detta.

StÀng