Sv: Re: SAAB 96 1300 S – Sleeper projekt

Forum Övrigt Projekt / Min bil SAAB 96 1300S – Sleeper projekt Sv: Re: SAAB 96 1300 S – Sleeper projekt

#55340
96GT
Deltagare

Hej Kenth,

Tack för tips. Det där med rotationsriktning måste jag kolla upp. Men jag skall inte ha bumpsteer. Vet at SFRO har mycket stor fokus på styrningen. Så här skall jag göra det så bra som möjligt. Har tänkt kolla upp allt så att styrningen blir ruktig, när jag dockat wankel och växellåda.

Snokade lite på nätet igår och såg att Gustaf i SFRO nämde en styrväxel från de sensre Opel Kadetterna som också är bra.

Skall följa upp den och Volvo 440 styrväxelen. Enig att bilen är smal. Egentligen på gränsen för det jag tänker göra. Ändå har jag breddat med 10 cm.

Mätartavla ljuger. Den bytte jag för 2 år sedan. Bilen har gått ca 17000 och är ganska risig. Kräver ny lack, ny inredning, rostlagning etc. Inte värt pengar eller tid att fixa. Hade det varit en Turbo så kanske…

// Peter

Sent from my iPhone using Tapatalk

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng