Sv: Re: Saab 96 1962

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 96 1962 Sv: Re: Saab 96 1962

#29458
fredrik.a.
Deltagare

Tack så mycket, kanske är ganska ovanligt tillbehör då, har för mig om att det fanns med i någon tillbehörskatalog, och så har jag en saabkompis som hade sett det i någon mer bil med! Men jag får ta och lägga upp måtten som sagt.

Du Christian Haugsöen, blir nog svårt att få dit en sådan i din sköldpadda då den har större stolar och de nyare bältena, min bil har ju inga bälten men det skulle gå med fasta bälten!

Fick hem kederlisten idag så jag kunde slutföra bygget!


egentligen ska lockklädseln hänga ihop med det på ryggen, men eftersom mina bitar inte var tillräckligt långa så fick det bli i två delar och en kederlist även där emellan!!


så var locket ihopdraget för gott!


och så blev det, dock så måste jag komma på någon förankring då den inte står helt stadigt, vet inte om det varit något fäste från början.

Annars står ju originalet stadigare i farsans -64a, men kan ju bero på att den har lite grövre stolar och dessutom med pläd!!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng