Sv: Re: SAAB 96 -62 Motorrenovering (Org.++)

Forum Övrigt Projekt / Min bil SAAB 96 -62 Motorrenovering (Org.++) Sv: Re: SAAB 96 -62 Motorrenovering (Org.++)

#155722

mojje
Deltagare

Äntligen har det släppt lite i skolan, har varit grymt mycket ett tag nu med tunga kurser och avancerade projekt i Matlab (som är ibland är ett ytterst bångstyrigt program).
Så nu är det ”bara” examensarbetet som ska göras fram till examen i maj.. Men det är väldigt spännande projekt, dock fyrtakt men ändå avancerad motorteknik!

Det har även varit mycket bekymmer på det personliga planet med fortsatta problem i ryggen. Men det ska bli nu troligen bli operation till sommaren, så jag får se om det kanske inte blir någon examensfest ändå..! 🙂

Men med lite extra tid så nu har jag (till slut!) lyckats få blocket honat!! :hype:

Naturligt glömde jag ju ta bilder i stridens hetta. Men jag har även hunnit ner i labbet i skolan och börja lite grovt att slipa på cylinderhuvudet.


Tanken är att polera upp det på samma vis som värmeplåtarna och fläkten, men det är grymt mycket porer och spår efter sanden vid gjutningen. Så det kommer nog bli en såndär aldrig igen grej..!

Har även tvättat rent kolvarna och plockat bort de gamla kolvringarna, har också rivit vattenpumpen på bilen som havererat för tredje gången, den här gången ska jag vara mer noggrann så jag kan få åka lite mer i sommar!

ng9-3AeroCab, OG900 T16, og900Cab (projekttråd motorbyte)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng