Sv: Re: Saab 96 ´62 Renovering

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 96 -63 (Renovering) Sv: Re: Saab 96 ´62 Renovering

#123959
Lsoderlund
Deltagare

Då börjar det dra ihop sig för hämtning av Tvåtaktaren. Gäller bara att styra upp en trygg stabil dragbil så själva transporten blir en ”pice of cake”. Så bra då att min pappa har en sådan. 9-5 Aero ´06a.

Fick en idé för ett tag sedan om att låta min faster sy upp tygmattor till tvåtaktaren, med en sån där plastrand runt om. Har talat med henne om detta och hon skulle ge svar nu i helgen. Om hon går med på det så kan jag säkerligen övertala henne om att sy upp tygmattor åt er andra här i klubben. Då det bara är att motta ut hur man vill ha mattorna med typ smörpapper eller liknande så kan hon säkert fixa det mesta. Då kan man ju även välja färg och liknande. Vad tror ni om det, givetvis får vi se hur mina mattor blir, blir det helkonstigt så är det ju inget att satsa på, men jag tror att det kan bli väldigt snyggt.

Saab 99 GL ´83 "Tant Brun"
Saab 900 Turbo cabriolet ´87 "TureTurbo"
Saab 96 TT ´65 "Pruttingvar"
Saab NG9-3 SC ´07 "Andrabruksen"

Kassör Svenska Saabklubben samt medlem i Bakrutans redaktion

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng