Sv: Re: Saab 96 -64 (Bruksrenovering)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 96 -64 (Bruksrenovering) Sv: Re: Saab 96 -64 (Bruksrenovering)

#120265
kung sudoku
Deltagare

Ja, man får väl hoppas att den tål att synas i dagsljus efter lackering. Det är mycket lagat på dörrar och skärmar, vilket inte alltid är så lätt att dölja.
Har hämtat skärmarna. De så bra ut, vilket dörrarna inte gjorde så där vart det lite hemläxa för lackeraren. Karossen ska få färg i nästa vecka så det börjar närma sig….

Lyckades hitta finfina 155-15 på Blocket. Så nu finns bra sulor att sko härligheten med.
Nu ska ”bara” fälgarna blästras och pulverlackas. Är osäker på kulören dock. Orginal grå är ju lite tamt på en vit bli, så jag lutar åt svart, men det är snyggast ihop med ”whitewalls” vilket jag inte har. Kanske får bli några lösa vita sidor.
Åsikter mottages……

Har tvättat inredningarna och troligtvis fått ihop ngt som kan användas. En toppenfin inredning till en 61:a (tror jag) hade blivit attackerad av gnagare modell större och tyvärr var baksätet förstört, av kombinationen råttpiss och mögel……bläääh.

Orginalinredningen saknade framstolar men det tycks nu få sin lösning, och jag hoppas kunna plocka ihop en interiör som något sånär matchar exteriören.
Även orginalbaksätet hade inneboende som förvisso avlidit och torkat, men ändå ställt till en viss oreda ibland lump, fjädrar och kokosmatta. Men öppning och utrensning medelst dammsugare gjorde susen.

So long…..

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng