Sv: Re: Saab 96 -65 (Projekt effektökning)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 96 -65 (Projekt effektökning) Sv: Re: Saab 96 -65 (Projekt effektökning)

#141521
saab-9tisen
Deltagare

Ja nu va första riktiga åkturen gjord.. alla barn va med även jag..
Bilen gick lite snålt men kändes ganska rapp.. :smile:. men jag fetade på den genast så nu törs man i allafall köra den.
Mappningen kommer att ta tid då jag inte kommer att utnytja dom höga varven och belastningen i början nu när den inte är inkörd.
Sedan kommer 3 avgastempmätare monteras= dyrt.. om man inte köper billigt :nono: men de lutar åt någon billigare variant endå!
Dum som man va så förbereda jag inte hål för givarna på piporna när jag hadde de lösa :doh: så de bi att plocka bort de igen.

piperna lindade jag ett varv med bandage så nu kanske piporna håller en jämnare värme invändigt.
Det gick inte att linda hella parallel sektionen efftersom jag var nog dumm att sätta de så tajt emot varandra. + att jag svetsade de i varan..

45 meter köpte jag i tron om att de skulle bi bra och bi mycket över.
Men de va knapt de räkte…

Så nu är inte skärmen intakt och huven att stänga längre. Lite felräkning där av mig

Om man tittar på biderna ser man hur svart oljiga de nya fina luftfiltrena blev genast, bara av röken som bildades i motor utrymet när jag körde uttan pipor.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng