Sv: Re: SAAB 96-80 jubileum (ratlooker)

Forum Övrigt Projekt / Min bil SAAB 96 -80 jubileum Sv: Re: SAAB 96-80 jubileum (ratlooker)

#108777
Karl Ask
Moderator

Tack för alla tips, lite sent men det löste sig. 😀 😀 😀

Fuling: Hade redan skrivit ut din lista 😉 Och den var med!

När jag kom till garaget igen så bad jag bilen snällt att jag skulle få in drivknuten och den var i efter en halvtimme, men självklart krånglade dock starmotorn.

Lite experthjälp kom och hjälpte mig att få i växelföraren, han har den röda v4an. Den är i perekt skick. Går som i en dröm.

Motorn på plats.

Inte mycket kvar!

Och så var man färdig!

Dock var det flera sprickor i ljuddämparen, men det svetsade den förre ägaren ihop, tackar. Men spolarburken sitter inte där ännu och en kabel till strålkastarmotorerna gick inte att sätta dit, men vi testade de innan och båda fungerade!!!

Bilen startade på första varvet på startmotorn på första försöket. Men den varvar för mycket så förgasaren behöver ställas in och ventilerna tickade lite. Det fixar jag när jag kommer hem, kan trots allt inte köra genom halva Halland varenda gång man skall meka med bilen. 😀

Inredningen är lite sliten, men den duger.

Skärmarna är inte de bästa. Alla behövs igentligen bytas, men det blir vid en totalrenovering.

Lite kladigt lagat i bagerummet

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng