Sv: Re: Saab 96 De Luxe -62

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 96 De Luxe -62 Sv: Re: Saab 96 De Luxe -62

#173375
Simon
Deltagare

Sen kom den dagen då allt var målat, rostskyddat och ihopmonterat. Full fart till besiktningen! :drive1:

Dit kom vi, frågan var om vi kom hem igen eller skulle det bli tvärstopp efter bromsrullarna…

Det gick ju vägen, undrar bara hur jag kunde glömma att kolla nummerplåtsbelysningen… Bromsvärdena var ju jämna men kanske inte så höga som man vill…

Efter detta hann jag väl köra ungefär 20 mil innan det blev en liten påhälsning på ett stengärde i ett dike vid en grusväg… Ny främre ljuddämpare byttes och lite justering av kofångare och växelläge påbörjades. Bromsarna skulle få en översyn för nu tog pedalen lite lite i botten bara. Sen kom en arbetsplatsolycka emellan och pausade projektet ett bra tag… Då var det min tur att långtidsparkera och få lite reparationer och vård.
Nu har jag börjat ta tag i det så smått igen och har börjat på bromsarna igen. Känns som att det är luft någonstans. Misstänker att det är luft i hjulcylindrarna fram. Svarvning av trummorna är nog också en idé. Någon som vet nån bra firma som gör sånt?

Saab 96 -62
Saab 96 V4 -75
Saab 9000 Kombi -91
Saab 900 T16 -92
Saab 9-5 Aero SC -05

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng