Sv: Re: SAAB 96 Delux -63 (Projekt Fusksport)

Forum Övrigt Projekt / Min bil SAAB 96 Delux -63 (Projekt Fusksport) Sv: Re: SAAB 96 Delux -63 (Projekt Fusksport)

#121369
kortnos
Deltagare

Så då var det dax att uppdatera lite, det var ett tag sen
Min 95 har tagit mycket av min tid :blush:

Har varit till Sundsvall o besikta josefin, hon gick rakt igenom utan anmärkningar, sånt gillar vi. När jag stod o vänta på min tur kom det fram en gubbe o öste beröm över bilen min, sånt gillar vi, sen ägnades delar av dan att åka omkring i sundsvall o förundras över hur mycket uppmärksamhet en ljudlig tvåtaktar saab kan få i en raggarbils van stad, sånt gillar vi.

Har haft lite stul med bilen (som vanligt) bilen har börjat rycka. Som vanligt när det gäller såna här fel så vände jag mig till Stefan Wikholm o tro på fan, karln hittar felet… 😀

Förra gången jag besikta bilen, för två årsedan så la den av pågrund av tändspole så jag köpte ny dyr Borch tändspole….nu var det den som spöka 😥 . Djävla skit. Grejer man har byt ska inte krångla…skitsaker, inte ens märken som ska o har varit kvalitet håller.

Vet inte om jag knäckte den när spolen gick varm engång när det var felpalcerad i bilen eller om brytarna som inte finns längre på bilen paja sönder den…vem vet

Nåväl nu ska det köras här ett tag, sen så ska jag bänka bilen o få slutligen reda på vad min bil kan prestera så jag inte far med osanningar 😉 Skäms fortfarande att jag påstod att bilen min kunde varva 8000 varv på den tiden jag hade brytare, när jag byte till brytarlöst så vart varvräknaren mer restrektiv med varvtalen. nu håller sig bilen min i dom vartals gränserna som folk är van att höra om!

Efter de då ska Weber 40 förgasarna på!!!! okej jag måste köpa avgastemperaturmätare

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng