Sv: Re: Saab 96 V4 1975: Bollen

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 96 V4 1975: Bollen Sv: Re: Saab 96 V4 1975: Bollen

#198419
Janne Hagnell
Moderator

Jaha, det har hänt en del med Bollen medan forumet varit nere:
– Trodde jag hade fått ordning på höger frambroms. Efter ytterligare justering av spännclipset och uppsmörjning var det knäpptyst i drygt tre dagar. Men nu är ljudet tillbaka. Ska ordna fram annat bromsok och -skiva till vinterns övningar.
– Börjat polera den supermatta lacken med Autosol. Funkar kanon fast man får vara försiktig då Autosolen avverkar rejält. Har gjort huven och vänster sida samt börjat med taket. Taket kommer att kräva en del jobb, inser jag, liksom troligen bakluckan. Huven skulle inte heller mått dåligt av större insats men det får bli senare.
– Har handlat ännu mer härlig 70-talsmusik på kassett, bla Boney M! 😎 Brottas också med några gamla Blaupunktkassettstereos som jag tänkte skulle ersätta Belteknödlösningen. Varför? Jo, de har ju fyra högtalarutgångar å så e de’ ju Blaupunkt, say no more! 😀 Men att få fart på krånglande autoreversemaskiner var inte gjort i en handvändning (i alla fall inte för mig…)!

96 V4 1975 ”Bollen”
96 V4 1979 ”Sköldpaddan” (fast eg dotterns)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng