Sv: Re: Saab 96 V4 -67

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 96 V4 -67 Sv: Re: Saab 96 V4 -67

#153801
fredrik.a.
Deltagare
Balansaxelras wrote:
Goose wrote:
Skrota en besiktigad bil! :nono: Varför inte lappa lite kvickt och köra tills det tar slut? Eller överlåta bilen på någon annan. Det är nog många ( :whistle:) som skulle vilja ta över bilen istället för att den går på skroten!

Det finns ju inget att svetsa i! Har hållt på och svetsat på den nu i 1 månad, men det kommer ständigt fram ännu mer rost, man tröttnar tillslut! Och tror faktiskt inte det är så många som är sugna på en sådanhär dålig bil..

Nä men ge inte upp nu, du får väl motivera dig med att det är ända årsmodellen med låga rutor. Jag förstår att det verkar hopplöst men inget är ju omöjligt, du får väl ge dig in till Solstad och kapa väck röven på någon av V4orna där, dom är nog hyffsade där bak har jag för mig om!! Vad du gör så skrota den inte!! :nono:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng