Sv: Re: SAAB 96 V4-70 (bruksbil)

Forum Övrigt Projekt / Min bil SAAB 96 V4-70 (bruksbil) Sv: Re: SAAB 96 V4-70 (bruksbil)

#102748
Karl Ask
Moderator

Det hade varit häftig att ta den, men det är lite saker som bör fixas innan man kan åka ut på en sån långtur, den behöver service, ny växelådsolja, nya stift m.m. plus att jag bara har sommardäck. Och det går inte ihop med de Österrikiska alperna. Så tyvärr blir det ingen SAAB utomlands (nu i alla fall), det hade blivit för dyrt också.
Men som sagt det hade varit häftigt.

Ja vi går på lite olika intriktningar.

Jag skulle vilja trimma 96TT, men pappa äger lite av den och han vill inte det. Så det blir inget avdet, fösökte få han att gå med på ett sport avgassystem, men…. 95:an har en enkelfögasare och orginal skall det vara en tripel så det får väll bli en sådan på den. Men en kombi passar inte att bli trimmad.
Men V4:an har jag liggande en tvåportsfögasare och sen blir det väl ett Simons sportavgas system på den. Har toppar liggande,så kanske någon gång blir det lite slipat på dom.
Vad har du för planer till din egen SAAB?
Din har lite mer hästar från början.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng