Sv: Re: Saab 96 v4 -76

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 96 v4 -76 Sv: Re: Saab 96 v4 -76

#164963

andersson__
Deltagare
Lars H. wrote:
Hej

Tror at du måste byte runt på fjäderplattan ser ut som om den er på fel sida-

Den del av fjäderplatten som er delad måsta sitta nedåt !

Börja da med den understa pinna.

Lars

Den delen som är delad sitter nedåt, men jag ska ”labba” lite med det imorn och se om jag får bukt med det.

Ingen uppstart har hunnits med idag, tog lite längre tid att bygga ihop avgassystemet än jag trodde, var lite jox att para ihop knalle racing med simons, jag hade en flex slang som skulle på därimellan så lite pillande blev det, sen fick jag korta bakaxelröret 5 cm, för den bakre ljudämparen kom för långt bak?? så röret fick kortas sen satt den där… nu sitter iallafall systemet på plats, blev dugligt, ett av dom främre rören ligger dock väldigt när karossen så det skulle egentligen behöva förlängas lite… får se om det tar i där sen.

Såhär ser det ut i motorrummet för tillfället, avgaset på plats, lindade främre rör, broms servot på plats, med ett bättre beg servo som inte vart fyllt med olja, huvudkopplingscyliner, den med givetvis renoverad, allt till dessa inkopplat, växelmekanismen och allt till lådan klart, bara resten kvar!

Mer bilder på avgaset:

En flexslang har skarvats in för att jämna ut vibrationer m.m i systmet, ska förhoppningsvis göra lite nytta.

=)

Imorn siktar vi på uppstart!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng