Sv: Re: Saab 96 V4 -77 (Allmänt underhåll och annat…)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 96 V4 -77 (Allmänt underhåll och annat…) Sv: Re: Saab 96 V4 -77 (Allmänt underhåll och annat…)

#139119

William
Deltagare

Bilen ihopplockad och nu saknas bara lite smågrejjer såsom bakstötfångare, tvätt av bilen och rubbing av de nyligen lackade områdena. men här kommer lite bilder på den som den är just nu.

Bakre ljuddämparen fick lite bättre frigång till däcket med nya hål i fästet placerade en par cm närmare reservhjulsbaljan.

Mattsvartlackad plåtstötfångare för lite nättare utseende, lite custom 🙂 (ser lite skev ut på bilden, tror det är min kameralins som förvrängt den lite)

Tanken är att även en svart plåtstötfångare ska sitta bak, med lite filade fästen för tät passning mot karossen. Får nog även bli en justering av bakfjädringen så den inte lutar så mycket framåt. 🙂

och en bild på rull

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng