Sv: Re: Saab 96 V6 -70

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 96 V6 -70 Sv: Re: Saab 96 V6 -70

#123283
Karl Ask
Moderator

Idag har jag äntligen kunnat börja med v6an. Var tvungen att bes. min bruksbil, 9000. Och det fick vara viktigare än denna bil. Måste ju kunna ta mig någonstans, så med några skruvar för att hålla fast strålkastaren så gick den igenom utan anmärkning.

Lossade framdäcken och upptäckte att det satt riktigt tjocka fjädrar där, tjockare än mina rallyfjädrar så de fick sitta kvar. Men dämparna var helt slut…. Så det byttes. Och sedan blev det en underredsbehandling av hela bilen under. Köpte en sådan där spruta på Feltema och den fungerade förvånansvärt bra, för att kosta 89kr. Det gick riktigt smidigt och snabbt med en sådan. Men det var bäst att skydda bromsskivan, hade ingen lust att riva de också.

Blev snyggt där bak med.

Svart blev det under också.

Passade även på att lacka trummorna så nu ser det bättre ut när man har fälgarna på!

Lite pinsamt när jag skulle sätta på det sista bakdäcket så skulle jag visa pappa och en granne att det visst gick at få dit det utan att bruka våld. Men det gick inte, fick böja ut skärmen lite för att få det på plats… 😉

Idag gick det faktiskt att jobba utomhus, var värre när det regnade. Bättre blir det inte när taket blåst sönder i stormen i vintras…
Men nu skall jag iväg och jobba… Hatar denna vecka, ons, tors och fredag natt. Den är inte roligt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng