Sv: Re: Saab 96:a som dör.

Forum Övrigt Allmänt Saab 96:a som dör. Sv: Re: Saab 96:a som dör.

#124957

emull
Deltagare

Tack för hjälpen! Dock så har det inte blivit så mycket bättre av det.

Idag fick jag igång den igen. Den har varit stendöd i en månad ugnefär. Men med hjälp lyckades den tända igen. Dock så är gnistan svag. När vi tog lös ett stift och la emot blocket så var gnistan svag.
Sen när jag precis kört bilen varm och sprang in på OK och skulle starta igen så ville den först inte starta. Automatchoken hade slagit ifrån när jag stannade. Sedan när jag startade igen så snurrade motorn igång, och dog på direkten. Då fick jag hålla full gas och efter några försök så gick den igång igen. När jag körde sedan så ville den nästan dö, som att den inte fick soppa. Jag har under vinter haft lite strul med att automatchoken inte velat slå bort innan motorn var riktigt varm. Kan det vara så att jag måste byta förgasare för att få till detta, eller finns det något annat man kan göra?

Tacksam för alla svar!!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng