Sv: Re: Saab 96gl-79 (Namngiven: ”Sköldpaddan” )

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 96gl-79 (operation fixa den gröna) Sv: Re: Saab 96gl-79 (Namngiven: ”Sköldpaddan” )

#171183

Tack så mycket William och Lars! Ja jag går som på moln här hemma och tar var chans att köra bil! Bor ca 800m gångväg (ca 1000m med bil! går snabbare att gå tror jag!) från jobbet ändock så blev det V4’an dit 😀 . Går som en klocka. På jobbet visades det nya inköpet upp. Varav kommentaren ”Den ser ju ut som en Sköldpadda” fälldes, så vips hade 96’an fått ett namn. I övrigt har två nya småfel upptäckts; Huvlåset vill inte riktigt så huven poppar upp, konstigt att den inte gjorde det på de 26 milen hem!! och låset på förardörren verkar inte vara kopplat till något så jag får låsa inifrån och krypa ut via passagerardörren.

Har även upptäckt glädjen i att köra gammel-saab, på de ca 1000m från jobbet vände sig nästa varje person jag åkte förbi för att titta och le när de såg mig!

Det var allt för idag, i morgon hoppas jag ha tid för en tvätt och kolla på det läckande avgassystemet!

Tack för idag!

Christian

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng