Sv: Re: SAAB 96L -77A (Original + lite småprylar..)

Forum Övrigt Projekt / Min bil SAAB 96L -77A (Original + lite småprylar..) Sv: Re: SAAB 96L -77A (Original + lite småprylar..)

#109849
emul
Moderator

Skylten har jag visst glömt ta kort på, ska göra det nån dag.. =)

Annars så har jag tagit det vettiga beslutet att ignorera rosten för tillfället, och har istället roat mig med något mycket viktigare – fälgar. Så tråkigt att skruva ner bilen för att rostfixa, man kan ju inte köra då.. Har ”råkat” köpa Sonetter också (ja, ER, som i flera, där flera betyder 2 st.. Ja, projekttrådar kommer, sen. Ska bara krångla klart med frakt och .. sånt) så jag får väl ta en bil i taget sen.

Titta så de låg där och väntade på mig.. Tänkte först att jag bara skulle satt på dem, men ångrade mig och kom fram till att det är lika bra att fräscha upp dem lite!

Gjorde rent ordentligt, ruggade ytan med fiiint sandpapper, tvättade av m t-sprit, maskerade som en liten idiot, sen åkte färgen fram. Som synes här på första bilden var jag lite för givmild med färgen. Lösning – låt torka, slipa, gör om..

De fem fälten ska givetvis bli svarta sen också!

Kom inte längre än till fälg nummer 2 innan färgen tog slut, så jag vet vad jag ska göra imorgon.. Får bli nåt lager av halvblank klarlack ovanpå sen också så att det håller lite bättre.

Bilen längtar efter fälgarna.. 😉

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng