Sv: Re: SAAB 96L -77A (Original + lite småprylar..)

Forum Övrigt Projekt / Min bil SAAB 96L -77A (Original + lite småprylar..) Sv: Re: SAAB 96L -77A (Original + lite småprylar..)

#110073
emul
Moderator

Såhär nöjd kan man se ut när man tejpar, även om det är tråkigt =) Bakom syns pappas just nu dammiga MGB, men den blir nog fin den med snart!

Första m svarta fält lackad..

..och jävlar vad tråkigt det var att tejpa alla! Jag är rätt petig.

Titta så snyggt! Bara klarlacken kvar!

..men nu kom problemen. Det blev nåt fel, fick lacksläpp på det svarta. Sjukt nöjd med att jag inte tog bort maskeringen!!!! Vad kan ha hänt? Det mest underliga är att båda korten nedan är på SAMMA FÄLG! Dessutom har jag gjort precis likadant på alla fälgarna, ÄVEN den som blev bra! Vad kan det vara som gjort detta?

Så.. Ikväll har jag slipat ner endel av de svarta rutorna, och börjat göra om. Rätt irriterande, men glad att jag inte drog tejpen som sagt. Imorgon får vi se om de är klara, hoppas att det inte bubblar igen..

Tjo!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng