Sv: Re: Saab 99

Forum Modellspecifika forum 90/99 Saab 99 Sv: Re: Saab 99

#78130

carl l
Deltagare

Jag tycker att det är intressant att se folks reaktioner över liknande trådar. Det är ju inte första gången forumet drabbas av liknande inbördeskrig. Mig veterligen är det en av demokratins grundpelare att få uttrycka sig som man vill (med vissa reservationer) och jag tycker inte att vi bör tumma på den regeln på detta forum. Jag har en Saab 99 som jag tycker riktigt mycket om. Att Fredrik sedan skriver att 99:an är en dålig bil struntar jag fullständigt i. Han får gärna tycka det om han vill, men det ändrar inte min uppfattning om bilen.

Att sedan folk går i taket över Fredriks (något klumpiga och provokativa) uttalande kan jag inte förstå. Det är också underligt varför det är acceptabelt att kalla Volvo 245 för skitbil #1 men inte Saab 99.

Vuxna människor kan bete sig oerhört komiskt ibland…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng