Sv: Re: Saab 99

Forum Modellspecifika forum 90/99 Saab 99 Sv: Re: Saab 99

#78136
martin h
Deltagare

Hej Fredrik!

På sätt och vis är det ju bra att vi alla inte tycker precis lika. Det vore ju lite tråkigt om alla tyckte att TT sport är det roligaste man kan ha. Då skulle det inte vara många som fick äga sin drömbil!!

Vad det gäller gnället om att 99:or går till skrot och folkrace så är det nog förståligt. Jag är själv en älskare av 99:an, men har ingen. Av olika själ så har det blivit en V4, en Sonett och en halv 92:a istället och nu är det fullt i garaget. Jag lider när jag ser fina bilar gå till skrot och ”gnället” är ju innerst inne en förhoppnig att fler ska upptäcka och tycka om 99:an.

När det gäller bilen i Umeå så hade jag jobbat hårt på att få en kompis att slå till, men när han väl ringde så var den såld. Och som du sa själv Fredrik, du hade förväntat dig ett vrak men hittade en pärla. Det kanske inte var så lätt för alla att inse det på 70 mils avstånd.

Jag har två kompisar som är Saabvänner och 99:frälsta som jag hopppas skall bli både klubbmedlemmar och 99:ägare inom kort, så jag gör vad jag kan!

Ha´t bra

Martin

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng