Sv: Re: Saab 99 -72 (”Leif”)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 99 -72 ("Leif") Sv: Re: Saab 99 -72 (”Leif”)

#160227

phermansson
Deltagare

Lite små framsteg… Nya delar till tändningen är beställda och på väg hem, tack Janne! Gick ut och tänkte skruva lite idag, men lyckades inte skruva ned värmen 🙂 Hamnade rätt i solen, så trots att det var kvällning blev inte mycket gjort. Dessutom är det högst irriterande att ha ett par hundra meter mellan garaget och bilen, får se till att få den körbar snart.
Det som blev gjort var i alla fall byte av plasten framför instrumenten till en bättre begagnad. Inte helt utan sprickor men betydligt bättre:

20100711_003.jpg

Nördfundering: Varför har Leifs hastighetsmätare 6 siffror i, vad heter det, milräknaren(?) och ingen tripmätare, men den andra har fem siffror och tripmätare?

I övrigt började jag skruva ned höger dörrsida i jakt på felet som gör att dörren inte går att öppna. Fastnade dock på en sönderdragen skruv, blir till att ta med borrmaskinen nästa gång. Gjorde också rent anslutningarna för tankgivaren, vet inte om det blev bra eftersom batteriet i bilen återigen var helt urladdat. Precis vad jag räknat med, det har nog stått urladdat ett tag, kanske tom ute i vintras. Och då kan man ju inte ha mycket hopp om att det ska funka…
Så imorn ska jag försöka jaga rätt på ett bättre begagnat, nått nytt blir det inte förrän besiktningens dom har fallit. Nån i närheten som har ett över?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng