Sv: Re: Saab 99 -73 (”Glenn”)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 99 -73 ("Glenn") Sv: Re: Saab 99 -73 (”Glenn”)

#157578

phermansson
Deltagare

Hmm fälgar verkar finnas i överflöd, användbara begagnade däck är det visst sämre med…

Men i alla fall. Har väl inte hänt så mycket sen sist. Bilen har i alla fall fått ett namn nu, han heter ”Glenn”. Anledning till det? Ganska fantasilöst, det vad Glenn som hade namnsdag när jag köpte den. Sen kom jag på att det fanns en låtsas-Glenn för många år sedan. När något gick snett eller blev fel skyllde jag och en kompis alltid på ”Glenn”, väldigt praktiskt 🙂
Tillbaka till Saab-Glenn. Han har även blivit påställd och fått en försäkring, två steg närmare en laglig bil alltså. Idag har jag även varit ute och kört en sväng. Det började tjurigt med taskigt batteri, och efter någon kilometer blev det ännu värre med soppatorsk. Som tur var hade jag med mig reservdunken, så det var lätt ordnat.
Att köra Glenn är väl tyvärr ungefär lika kul som att titta på honom. Bromsarna behöver en genomgång, det skramlar här och var och kopplingen tar nånstans bakom torpedväggen. Detta sistnämnda är inte bra… det blev lite bättre när jag toppade upp behållaren, men inte bra.
Kan det räcka att lufta eller måste slavcylindern renoveras?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng