Sv: Re: Saab 99 GLi (nybörjar renovering)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 99 GLi (nybörjar renovering) Sv: Re: Saab 99 GLi (nybörjar renovering)

#142738
avie
Deltagare

Då var ”elendet” tillbaka ifrån verkstaden. Det som var fel var………ingenting! Allting var som det skulle enl verkstaden och bilen skakade som en shaker. Förmodligen har någon vikt på balanseringen på däcken som rammlat av även om jag inte kan se något spår av var de ev skulle ha suttit.

Men skit i det idag var det dax för besiktning. På väg dit kommer en regnskur och vindrutespolaren lägger av :doh:….. När jag gled in på bilprovningen så sa jag till att den var paj men besiktningskillen var snäll och lät det stanna vid en bra att veta. I övrigt fick bilen inga anmärkningar :racesmile:

För att göra det ännu bättre verkar det som om jag har hittat mina dörrsidor på en skrot i södra Sverige. Vad vore livet utan internet?
Så det som måste fixas nu är att få de nya framskärmarna lackade samt att titta till styrsnäckan. Det är lite för mycket glapp för att det skall vara kul

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng