Sv: Re: Saab 99 Std A-system?

Forum Övrigt Off Topic Saab 99 Std A-system? Sv: Re: Saab 99 Std A-system?

#71875
tobbe99
Deltagare

Hejsan!!

Martin: Kan man inte ta reda på vilket främre rör dom flesta vill ha? Om alternativet är inga system alls, kanske ägarna till bilar med den äldre flänsen kan tänka sig att byta till det nyare grenröret? Det verkar ju även svårt att få tag i standardrör till dessa! Sedan kanske man måste veta vilket slutrör majoriteten vill ha också. Sedan eller CC. Jag har läst tråden om igengrodda tvåtaktsburkar, men här har man väl från början chansat på att V4-burken även lämpar sig för tvåtakt? Hur som helst, så lär ju inte detta vara ett problem för 99-ägare.

Personligen tycker jag att ett sportigt avgassystem för runt 2000 spänn borde tilltala dom flesta 99-ägare. Vad kostar ett pirat, 1500:-? Lite egen ombyggnad av slutröret, och några 90-ägare kan haka på också?

”Tobbe”

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng