Sv: Re: Saab 99 Turbo-frågor

Forum Modellspecifika forum 90/99 Saab 99 Turbo-frågor Sv: Re: Saab 99 Turbo-frågor

#86522
tore thunqvist
Deltagare

Det här med blanka/svarta dörrhandtag vs. 4- eller 5-växlat kan man nog inte lita helt på…
Dessutom finns det annat som är konstigt…

Min saligt ihågkomna KXL 412 (99T-2SN-SIS chnr 99806006644) var* en aquamarinblå 2-dörrars utan sollucka, med 5-växlad låda men utan ”5-speed”-märke på bakstammen och med BLANKA dörrhandtag. Alla övriga ”trim-pieces” var dock svarta.
Dessutom fanns inga sidolister på karossens nedre del (och det hade aldrig suttit några där heller vilket säkerställdes vid rostlagning/omlackering 1990). Vagnen var också levererad till första ägaren med de Starspokefälgar (Minilitekopian) som satt på när jag köpte den 1988.

*Var förresten… Jag sålde bilen våren 2000 till en kille som bodde i Örebrotrakten och vet inte mer om dess öden, men när jag nu tar ut ett registerutdrag så ser jag att den är registrerad på Ermico Bildemontering i Leksand. Vet någon om den lever fortfarande eller är det bara en ”pappersregistrering”?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng