Sv: Re: Saab ansöker om rekonstruktion

Forum Övrigt Allmänt Saab ansöker om rekonstruktion Sv: Re: Saab ansöker om rekonstruktion

#32653
niclas
Deltagare

Jag hade tänkt sluta då det här går långt utanför vad tråden handlade om från början. Men det brukar ju vara högt i tak på Saabklubben så ett svar till…

För egen del tycker jag det är roligare att diskutera med någon som inte är så kategorisk utan kan se myntets båda sidor utan att direkt avfärda den andras tankar som FEL så fort de inte överrensstämmer med ens egna synsätt..

Till Patrik
@Rally wrote:

Snälla Patrik
100% är bara affärer & tror du något annat så tror du helt fel!/Fredrik

Till Tomas
@Rally wrote:

Om du inte kan räkna ut att det är just det som pågår så bör du nog doppa huvudet i en hink med kallt vatten! Han gör detta för att tjäna pengar! Inget annat!

Till Patrik
@Rally wrote:

Att han stannar kvar beror bara på en sak & det är att han tjänar pengar på att vara kvar eller att han kommer att tjäna pengar på något sätt.

@Rally wrote:

Dessutom bör Niclas läsa på lite om Muller & kolla vad han har åstakommit tidigare i karriären.

@Rally wrote:

Då har du nog bara erfarenheter utav företagsledare i företag i medvind!

Varför hela tiden anta att du vet vad andra människor tänker, kan, har varit med om eller har för motiv till sina handlingar?

@Rally wrote:

Mitt enda antagande om dig är att du inte verkade ha läst på så mycket. Vilket tydligen var fel & jag ber om ursäkt om jag trampade på en öm tå.

Ursäkten till mina tår kan vi lämna därhän. De tål att trampas på. Däremot är de rätt känsliga för när någon påstår felaktigheter och lägger till eget hitte-på om tårnas ägare..

För att något återgå till ämnet:
Jag håller med dig om Muller som idéspruta samt att det är enormt synd att J-Å Jonsson inte är kvar.
Vi kan väl stanna där?

/Niclas

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng