Sv: Re: Saab Festival in Trollhättan July 15-18!

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter Saab Festival in Trollhättan July 15-18! Sv: Re: Saab Festival in Trollhättan July 15-18!

#160275
tikkis
Deltagare
Saab Bilmuseum wrote:
Mycket uppdateringar på http://www.saabfestival.se har gått ”live” nu! Programmet utlagt för de 4 dagarna med tider osv. Kolla in! Se till att boka fabriksbesök tex.

Vi ses nästa vecka….

Med Vänlig Hälsning
Peter Bäckström med organisationskommiteen

Vilken tur.
Först väntar man hela sommar hur man kan boka fabriksbesök, lovar den för små gillar och sen när det kommer möjligt, är alla redan fullbokat. ”Först till kvarn” gäller i dag när det är sk. internetglobalisationblocketebay- tiden ! Jag är för gammalmodig, mekade hela helgen att fixa V4 fardig till långresan. Varför inte vara ”Cool” och sitter framför dator, som man brukar göra i dag Ü, och slipa smuts i händen…
Men var lite otur med färjan ocksa, dom var inte plats för campingsläpet. Lyckligt vi finne brukar ha mycket bra ideer för producktutveckling, och nu detta Problem är löst. Vi ses hur funkar det. Prototyp #1 Bli färdigt midnatt och ska premiärvisas och testat under Saabfestival 2010.

Det ser ut mycket intressant program, arrangörarna har gjort fint job, troligtvis ”under hård pressure”. StorTackar förhand. Vi ses !!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng