Sv: Re: Saab och djur

Forum Övrigt Off Topic Saab och djur Sv: Re: Saab och djur

#66321
gerda
Deltagare

Ett anorlunda och kul innlägg på forumet, måste jag få säga!!! (Som tjej uppskattar jag att det inte bara blir motor/trim prat…)
Jag kan själv berätta hur många hund/Saab berättelser som helst.

Som t.ex:
Vår första tax (född 1971) åkte tvåtakt sina första 11 levnads-månader. Han blev heltokig när han hörde ljudet från dessa bilar så gammal han blev (12 år), trots att detta ljud förekom alltmer sällan på våra vägar.

Ni som stött på mig och Fredrik i olika träffsammanhang vet att taxen Hamlet alltid är med och åker Saab.
Om han får välja mellan Saab 2T, Saab V4 och ”Volvo”, så väljer han dem alltid i ovan nämnd ordning.
95-62:an är helt klart favoriten… Där kan han sitta i baksätet, på rumpan, med tassen mot ryggstödet och ha full koll RUNT OM!
Säger jag att vi ska åka ”mattes bil” så går han alltid till närmaste V4.

Här om da’n hamnade vi bakom en försiktig övningskörare (inget ont om dem) och en färd på ett par kilometer fortlöpte i 30-40 km/h. Hamlet satt på rumpan med tassen på armstödet, tittade på mig och gäspade HELA vägen. När vi svängde av och ökade tempot ställde han sig ivrigt upp och spanade ut genom sidorutan igen…

Hamlet är definitivt präglad och uppfostrad till att vara en sann Saab-entusiast.

Höstliga Saab-hälsningar Gerda

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng