Sv: Re: Saab Senstronic..Vad är det?

Forum Övrigt Allmänt Saab Senstronic..Vad är det? Sv: Re: Saab Senstronic..Vad är det?

#98390
carl l
Deltagare

Tja, Sensonic är ytterligare ett exempel på hur ett företags marknadsavdelning kan misslyckas genom att ta fram en produkt som inte kunderna efterfrågar.

Vissa gillar Sensonic, andra skyr den som pesten. Oavsett vilket skall man vara medveten om att det är ytterligare en sak som kan krångla på bilen. Det kan alltså bli rätt dyrt om man har otur.

Jag skulle avråda både från Sensonic och Saab 900 94-98. Vajerkoppling på en bil från sent 90-tal är verkligen inte charmigt och chassit är knappt tillräckligt dimensionerat för den svagaste motorn (2.0i) som modellen levererades med. Med turbomotor slingrar sig bilen fram som en orm på vägen om inte vägbanan är perfekt. Nu ska man kanske inte klanka ner på bilmodeller som jag gör nu, men jag har aldrig riktigt kommit överens med Saab (opel?) 900.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng